Bästa Versace Parfymen 2020 -7 Parfymer för Män & Kvinnor

Du kan läsa om våra recensioner här.

Versace är ett italienskt modehus för lyxiga kläder, makeup, accessoarer, heminredning och parfymer. Vi har tittat på Versaces bästa parfymer – både för män och kvinnor, för att hjälpa dig att hitta den parfymen som passar dig och din smak bäst.

Versace släppte sin första parfym 1981, vilket var en damparfym med namnet ”Gianni Versace by Versace”. En fruktig och fräsch doft som blev grunden för Versace’s parfym-imperium.

Flera dofter har släppts sedan dess och modehusets parfymer räknas nu som ett av de bästa i världen.

3 Bästa Versace damparfymerna

Versaces damparfymer är kända för att vara feminina, exklusiva och uppfriskande. De är ledande när det kommer till damparfymer och inget tyder på att det kommer ändras under kommande åren.

Vi har granskat Versaces alla damparfymer för att hitta de bästa dofterna för kvinnor.1. Versace Yellow Diamond Intense

Tid: Dag
Årstid: Vår & sommar
Kännetecken: Citrus, vita blommor, blommig, fruktig och fräsch
Nyckelord: Modern, mystisk, fräsch, ungdomlig och harmonisk

Versace Yellow Diamond Intense av Versace är en doft skapad för kvinnor som söker en mystik i sin parfym. Intensiv doft av trä och toner av frukt tillsammans med energi, känsla och ljus.

Med en karaktär av blommor och mystik blir blandningen en perfekt doft för kvinnor med det lilla extra.

De färska blommorna ger en ljus och lysande mystisk förförelse med en hint av päronsorbet. Dess hjärta inkluderar harmoniska feminina blommor av orange, freesia, jasmine blomma.

Basen i parfymen är gjord av bärnsten, mysk, benzoin och guaiac. Parfymen finns tillgänglig i 30, 50 samt 100 ml Eau de Parfym.


 


2. Versace Crystal Noir

Tid: Natt
Årstid: Vinter & höst
Kännetecken: Het, kryddig, kokosnöt och fräsch
Nyckelord: Mystisk, fräsch, varm och sensuell

Versace Crystal Noir är en sällsynt essens som är sensuell och ömtålig. Fokusen ligger på en mystisk gardenia tillsammans med en färsk, sensuell, lysande och krämig touch.

Dyrbar och magisk doft med sensuella feminina toppar tillsammans med bland annat blommor så som pion är det en orientalisk parfym.

Bärsten och mysken i basen gör att doften blir mörk, mystisk, mycket sensuell och distinkt. Vacker på sitt vis och solen finns i parfymen som utstrålar värme och ger ny energi på ett härligt sensuellt vis.

En doft som är stämningsupplyftande och ger glädje då kemin klickar bäst.

Antoine Lie skapade doften 2004 och ville ge kvinnor ett sätt att visa upp och betrakta sitt mystiska inre.

Med dess tydliga karaktär på blommor och frukt är passformen perfekt för vardagen.

När parfymen torkat in i huden utstrålar den en fräsch doft av citrus under många timmar som flera kan glädjas åt.3. Versace Bright Crystal

Tid: Dag
Årstid: Vår & sommar
Kännetecken: Blommig, fräsch, citrus, vatten och trä
Nyckelord: Kylande, fräsch, mjuk, modern och ungdomlig

Versace Bright Crystal har en härligt rosafärgad flaska med ett tillkännande av mjuk och lysande utstrålning. En fruktig och blommig doft med fokus på granatäpple, yuzu och en toppad känsla av fräsch kyla.

En vattnig färsk lotus bidrar till intensiteten av sötsakerna i blommorna och bärstenen presenterar det bästa från naturens alla växter tillsammans med skogen och mystiken vi kvinnor ibland letar efter.

Alberto Morillas skapade doften 2006 för kvinnor med härlig utstrålning och som med ett professionellt inflytande vill visa upp sin bästa sida.

Parfymen är lätt att bära och finner kemi i de flesta kvinnor oavsett aktivitet. Passar bäst under dagens äventyr och skapar en god, mjuk och harmonisk doft i många timmar.


4. Bästa Versace parfymerna för män

Versaces herrparfymer är starka, maskulina och moderna.

De har ett stort sortiment som täcker alla årstider och miljöer. Just ”Eros EdT” har blivit en klassisk parfym som är starkt förkippnad med Versaces varumärke. Helt klart en av deras bästa parfymer.

Vi har gått igenom Versaces alla herrparfymer för att hitta de absolut bästa dofterna för män.1. Versace Eros EdT

Tid: Natt
Årstid: Höst & vinter
Kännetecken: Aromatisk, grönt äpple, vanilj och kryddig
Nyckelord: Fräsch, kryddig, modern och intensiv

En doft lanserad av Versace för män, inspirerad av den grekiska mytologin.

Den här parfymen är den första utgåvan som släpptes för att avslöja och släppa fri en obegränsad passion samtidigt som den framhäver en inre önskan.

Parfymen är kryddig och intensiv blandat med en aromatisk doft. Den innehåller myntaolja i kombination med grönt äpple och italiensk citron.

Tillsammans med en blandad doft av venezuelanska ambroxan- och pelargonblommor ger det en härlig twist i doften på ett modernt sätt.

Detta är en doft för en man som är hans egen mästare. Han är en hjälte och en man som försvarar idéer och mål, ordagrant så Donatella Versace uttalat sig om parfymen.

Inspiration från grekernas stjärnklara nätter tillsammans med styrkande självkänsla gör att parfymen passar perfekt för äventyr i natten.2. Versace Pour Homme

Tid: Dag
Årstid: Sommar & vår
Kännetecken: Citrus, aromatisk, kryddig och blommig
Nyckelord: Fräsch, modern och intensiv

Versace Pour Homme av Versace är en Aromatic Fougere-doft skapad för män. En klassisk parfym med en imponerande aromatisk doft av trä blandat med citron, apelsinblad och fris bergamott.

Smakfulla toner med mysk, ambra och tonkaböna ger det en härligt intensiv doft av välbehag.

Parfymen lanserades 2008 och bakom denna doft är Alberto Morillas.

Den har en doft av citron blandat tillsammans med hyacint, clary salvia, cederträ och geranium. Tillsammans med en intensiv doftupplevelse av bönor, mysk och bärnsten.

En fräsch och kryddig doft av citrus för moderna män på språng. Härlig doft som gör sig bäst dagtid under varma dagar och kan ge en tropisk semesterkänsla.

En väldigt fräsch och njutningsbar parfym för en vardaglig användning.3. Versace Dreamer EdT

Tid: Natt & kväll
Årstid: Vinter & höst
Kännetecken: Aromatisk, kryddig, citrus, blommig och söt
Nyckelord: Intensiv, fräsch, modern och harmonisk

Versace Dreamer Edt av Versace är en doft skapad för män, även vissa anser den är unisex. Doften ger en känsla av härligt nyplockad bukett av de vildaste blommorna naturen erbjuder.

En inspirerande och ljuvlig doft av lavendel, salvia och mandarin ger värme och förföriska känslor och passar närsomhelst under dagen.

Parfymen levereras i en otroligt fin box och doften är väldigt fräsch tillsammans med klassiska harmoniska inslag med ett litet sting i. Citrusen tar överhand men på ett mjukt och harmoniskt sätt.

En fräsch och moderna parfym med karaktär vilket passar dygnet runt men mest för äventyrliga kvällar och nätter.

Med en utmanande karaktär har doften i Dreamer en lång livslängd och skapar magi med sin unika egenskap.4. Versace Pour Homme Dylan Blue EdT

Tid: Dag & natt
Årstid: Vår & sommar
Kännetecken: Citrus, ambergis, kryddig, vatten och musk
Nyckelord: Modern, intensiv, fräsch och harmonisk

Versace Pour Homme Dylan Blue Edt av Versace är en doft skapad för män som vill ha karaktär.

Doften är mycket distinkt blandat med fräscha inslag från Medelhavet. En senuell och förförisk doft med varm känsla av grapefrukt och trä skapar en modern parfym som får hjärtat att pulsera.

Citrus och amber passar perfekt tillsammans med en antydan till vatten och en parfym med en doft som är väldigt tilltalande. Med en medellivslängd håller den precis tillräckligt för att bära under de första viktiga timmarna på dygnet.

En klassisk och enkel parfym som passar till olika tillställningar eller när man är på språng. Levereras i en klassisk snygg blå flaska vilket avspeglar doftens karaktär perfekt.